Esittely

Olen Päivi Sikiö jalkojenhoitaja (AT), perushoitaja, röntgenhoitaja ja auktorisoitu personal trainer.

Suoritin terveysalan ammattitutkinnon Jalkojenhoitotyön osaamisalalla Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa (TAKK), josta valmistuin toukokuussa 2022 Jalkojenhoitajaksi (AT). Ennen valmistumistani jalkojenhoitajaksi olen työskennellyt terveydenhuoltoalalla lähes 30 vuotta. Olen opiskellut ja kehittänyt osaamistani työn ohella eri osa-alueilla säännöllisesti. Omaan vankan kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja kokonaisvaltaisesta terveydenhoidosta sekä hyvinvoinnista.

Laillistetut terveydenhuollon ammattini löydät Valviran rekisteristä ja minulla on lisäksi Valviran antama lupa toimia jalkojenhoitajana yksityisenä elinkeinonharjoittajana.

Jalkaterveydestä huolehtiminen on meidän jokaisen asia. Vietämme päivittäin paljon aikaa jalkojemme päällä, minkä vuoksi jaloista kannattaa pitää hyvää huolta. Jalkojen säännöllinen hoito ehkäisee erilaisia jalkavaivoja ja parantaa jalkojen kuntoa. Jalkojen hoitaminen on yksi osa sekä itse- että terveydenhoitoa. Jalkaongelmissa sinua auttaa ammattilainen, joka löytää moniin vaivoihin helpotusta ja apua. Terveydenhoidollisessa jalkojenhoidossa huomioidaan asiakkaan perussairaudet, lääkitykset ja pyritään löytämään jalkavaivojen syyt.

Olet lämpimästi tervetullut jalkojenhoitoon