Hinnasto

Terveyttä edistävät jalkahoidot, rentouttavat jalkahoidot, pikahoidot ja kotikäynnit sopimuksen mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Maksuvälineet: pankkikortti ja Epassi. Tarkistathan, että Epassissasi on hyvinvointietuus.

Diabeetikon jalkahoito 75 min – 65 €

Hoidon alussa kartoitetaan jalkojen kunto. Tarvittaessa tehdään tuntotestit. Hoito sisältää jalkojen lyhyen kylvetyksen, jalkojen ongelmakohtien hoidon, känsien ja kovettumien hoidon, paksuuntuneiden tai sisäänkasvaneiden kynsien hoidon ja kynsinauhojen siistimisen. Hoidon lopuksi jalat rasvataan diabeetikolle tarkoitetulla voiteella ja rentoutetaan kevyellä jalkahieronnalla.

Jalkojen terveydenhoito 75 min – 65 €

Sisältää hoidon arvion, jalkojen kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien hoidon, hoitovoiteen ja kevyen jalkahieronnan.

Jalkojen vaativa terveydenhoito 90 min – 75 €

Valitse tämä hoito, jos jaloissa paljon hoidettavaa tai edellisestä jalkahoidosta on kulunut pitkä aika.

Sisältää hoidon arvion, jalkojen kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen, ihotyypille sopivan hoitovoiteen hieronnan alle sekä kotihoito-ohjeet.

Kynsien hoito n. 30-40 min – 35-40 €

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, varpaan kynsien leikkauksen, siistimisen ja ohennuksen poralla. Jos useampi kynsi on paksuuntunut tai kynsissä on paljon hoidettavaa, varaa aika jalkojen vaativaan terveydenhoitoon.

Pikajalkahoito 30 – 45 min – 45 €

Jalkojen kylvetys tai ihon puhdistus. Kynsien hoito, ihon ongelmakohdan hoito tai 1-2 pienen kovettuman tai känsän hoito. Jos kynsissä tai ihossa paljon hoidettavaa, varaa aika jalkojen terveydenhoitoon. Tämä hoito ei sisällä lakkausta.

Magnesium jalkahoito 90 min – 75 €

Hoito sisältää magnesiumkylvyn, kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan sekä jalkanaamion. Hoidossa käytetään magnesiumtuotteita: kylpyhiutaleita ja voidetta. Hoito virkistää väsyneet ja turvonneet jalat, helpottaa lihasjännityksiä, ehkäisee kramppeja sekä rauhoittaa levottomia jalkoja. Suosittu rentoutushoito myös miehille. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

Ylellinen jalkahoito 90 min – 80 €

Hoito sisältää hoidon arvion, jalkakylvyn ja kuorinnan, kynsien hoidon ja lakkauksen, känsien sekä kovettumien hoidon. Hoidon lopuksi tehdään jaloille syväkosteuttava naamio ja pitkä rentouttava hieronta. Hoidossa käytetään huippulaadun takaavia luonnonmukaisia tuotteita.

Rentouttava jalkahoito 60 min 45 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, hieronnan ja kosteuttavan jalkanaamion. Hoito ei sisällä kynsien hoitoa.

Turvejalkahoito 60 min 70 €

Jalkojen puhdistus, turvehaude 20 min jaloille, hoitava jalkavoide sekä jalkojen rentouttava hieronta.

Kotikäynnit sopimuksen mukaan, ajanvaraus vain puhelimitse

Perusjalkahoito kotikäyntinä 60 min – 60€ + 10€ kotikäyntilisä. Kotikäynnit Tampereella keskustan alueella ja Lempäälässä Sääksjärvi-Kulju alueella.

Perusjalkahoito sisältää hoidon arvion, jalkojen puhdistuksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen ja kevyen rasvaushieronnan. Hoitoon kuluu aikaa noin 60 min.

Silikoniorteesin teko 15 – 35 €

Silikoniorteesit valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan silikonista. Yksilölliset silikoniorteesit korjaavat virheellistä varpaiden asentoa tai suojaavat hankaukselta. Omien varpaiden mukaan tehdyillä orteeseilla vaikutus on paras mahdollinen. Saat mukaasi kirjallisen orteesien kotihoito-ohjeen. Valmistusaika n. 30-40 min. Hinta määräytyy orteesin koon ja määrän mukaan.